(LA) Mirada.

divendres, 8 de febrer de 2008"La bellesa radica en els ulls de qui la mira". Els nostres ulls sempre estàn en constant moviment. M'agrada trobar-me frontalment amb aquesta mirada penetrant, tan intensa que m'atura la respiració, que m'enmudeix per uns instants.
Una mirada silenciosa, carregada d'erotisme, que aconsegueix fer-me envermellir a un ritme vertiginós.
Em sedueix la dualitat d'aquesta: En ocasions és freda, distant, fugissera. D'altres però, em fites amb desig, m'observes nua, provoques una sèrie d'accions/reaccions només amb la TEVA captivadora i espurnejant mirada.
Com un encantador de serps, atures el temps, perdo la noció del que m'envolta i em despertes els instints més bàsics; tot gira entorn als teus ulls encesos.
Quan identifico ta mirada, l'embolcallo amb complicitat, tendresa, desig, amb una timidesa mal entesa.
Juguem a cuit i amagar amb els nostres sacàdics moviments.Voldria furgar-te amb els meus ulls, i descobrir-ne la mirada transparent d'un nen.
Desitjo col.lidir amb els teus ulls a cada instant, trobar-te la mirada somrient, juganera, sense temor, sense desconfiança, sense rastre del dolor que segueixes arrossegant. Sense vestigis de sofriment, sense proves de rancúnies.....
Desitjo que en fitar-me trobessis allò que fa tant de temps que estàs cercant, el que sempre has estat cercant.I la resposta fos en clau de Laia...
"Qui no entén una mirada, difícilment entendrà una llarga explicació".

9 comentaris:

Anònim ha dit...

simplement, genial.

Anònim ha dit...

Al final he tingut que fer un cop d'ull abanç d'anar a dormir. Com de costum, molt bo.

Anònim ha dit...

Caldrà deixar les ulleres de sol per una altra ocasió ;-).

Ja saps el que en penso... M'agrada... i molt...

Judit Ortiz ha dit...

bonic, molt bonic tant el que descrius com el que desitjes

petons,

pd: què significa sacàdic? ho he buscat i no ho he trobat :-)

vafalungo ha dit...

Les mirades són aliment per a l'ànima. I una mirada com la que descrius ha de ser un plat exquisit, dels que tenen un gust tan intens que un no pot sinó felicitar al cuiner. A la cuinera, en aquest cas. Gràcies per la visita i per mostrar-me el camí cap a aquest racó teu.

PetitaCriatura ha dit...

Moltes felicitats, Laia!

Unknown ha dit...

Quina descoberta... un text ben intens.

M’agrada, tot i que no comparteixo la darrera cita. De qui és?

Jo sóc perfectament capaç d’entendre llargues explicacions i, en canvi, Déu no m’ha donat la capacitat per llegir les mirades. Entenc que aquesta frase l’ha dit algú que no pensava en la diversitat, i no pensis que faig aquest comentari amb cap mena de ressentiment; ben al contrari.

La meva vista està molt per sota de la normalitat i trobo a faltar l’accés a aquesta mena de comunicació no verbal. Sempre comento amb la gent que conec que la comunicació amb la mirada és una de les mancances que més m’importen.

Més enllà d’aquestes consideracions, m’agrada la teva manera d’escriure.

Sigorgik, si no ho tinc mal entès, l’ull, en observar una escena, no roman quiet sinó que es mou per captar els diferents punts d’interès d’una imatge. Nosaltres no ens adonem d’aquests moviments, el nostre cervell no capta el que l’ull percep en el moviment entre un d’interès i un altre, de manera que la sensació és de visió contínua. Aquests moviments de l’ull es coneixen com a sacàdics i van despertar molt d’interès als estudiosos de la percepció.

Laia ha dit...

Anònima, me'n alegro que disfrutis llegint-me, aviat en tindrás un altre per comentar, jeje.

Yaquetuaqui, és d'agraïr que tot i el cansament de la nit m'haguessis visitat abans d'anar a dormir.

Jordi, m'agrada saber què penses sense ulleres de sol.

Sigorgik, per desitjar que no quedi......

Vafalungo, benvingut i espero que em visitis sovint, gràcies per linkar-me.

David, molt acurada la definició de sacàdic, no hi afegeixo res més.T'agraeixo la visita i el comentari. Pel que fa a l'última frase desconec de qui és.

Petitona, moltes gràcies per felicitar-me, en veure el teu post d'avui ja he vist que ho tenies present, un petó.

Judit Ortiz ha dit...

Gràcies David, no ho sabia. Cada dia, una cosa nova!

L'hora