Citrus sinensis (L) Osbeck.

dilluns, 18 de febrer de 2008


Aquest arbre, originari del sud est asiàtic, conreat per a ús alimentari en indrets mediterranis i com a arbre ornamental a la Xina. El seu fruit és el meu aliment bàsic des de fa 5 dies, necessito vitamina C.Us heu parat a pensar en la quantitat de vitamines que té una taronja?I en totes les propietats medicinals? he après que s'utilitza com a sedant, i he comprovat que és un potent antifebrífug, tot i que la seva preparació per utilitzar-la com a tal és una mica "fastigosa". El cas és que gràcies als medicaments i als sucs de taronja avui estic gairebé recuperada del tot, i torno a tenir ganes de somriure.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats!

Escolta, ja sé que aquest bloc no és la farmàcia de la Iaia (jeje) però, pots explicar aquest preparat de taronja per fer "fugar-se" la febre?

Laia ha dit...

He llegit que per tal de rebaixar la febre el que s'ha de fer es prendre la taronja sencera matxucada amb la pell i macerada amb sucre dins d'un vas d'aigua bullint.
La imatge es un pèl fastigosa no trobes? Jo l'he rebaixada amb paracetamol, crec que és més ràpid i més efectiu.

SHADOW ha dit...

Ei Laia, he arribat al teu raconet i volia saludar-te. Espero anar-te visitant. Al meu racó també hi seràs benvinguda si et ve de gust. Jo també sóc gironina, però de secà.
Cuida't el refredat. Una abraçada

Babèlia ha dit...

és bo el suc de taronja... jo me'n prenc un cada dia...

Anònim ha dit...

El suc de taronja és ideal, aixó si, si te'l prens cada dia i acabat de fer, jo ho intento molts matins però................primer de tot el cafè amb llet, que és la energia necesaria que necesito per sobreviure durant tot el dia.
ja tens el meu comentari, gràcies per les bones estones que em fas passar dins i fora de la petita pantalla del ordinador.
petonets.

L'hora