Avui...

divendres, 15 de febrer de 2008Tot estava planificat. Tot al seu lloc. Tot enllestit. Esperava l'arribada d'aquest dia. Ho desitjava amb totes les meves forces. Flamejava com una adolescent. Avui finalment teniem una cita a la ciutat comtal.Però de sobte, has fet acte de presència i m'has fotut el concert enlaire. Ara, per la teva culpa, m'hauré de passar el cap de setmana envoltada d'ibuprofè, amoxicilina, paracetamol i kleenex. Sort de la companyia i dels brous (caldets) que em prepareu. No tinc ganes ni de riure.

5 comentaris:

Babèlia ha dit...

cuidi's... i deixa't cuidar... el teu amic tornarà... i sino, segur que en dos dies troves el concert penjat al youtube...

santiago biralbo ha dit...

todos decían que volverías a las andadas

PetitaCriatura ha dit...

Vaja... Cuida't molt i no deixis de riure, segur que, com diu en babèlia, hi haurà més oportunitats de gaudir aquest i d'altres concerts.

No he pogut evitar fer la foto més gran per veure de qui es tractava ;-)

vafalungo ha dit...

Aix, cuida't. ALmenys hi haurà un virus més al que, a partir d'ara, estaràs inmunitzada. I sí, hi haurà més concerts, segur.
Una abraçada

Laia ha dit...

Babèlia:Moltes gràcies pel consell. M'han cuidat molt bé, i han passat el cap de setmana al meu costat, i de guàrdia, amb els telèfons engegats durant la nit (Us estimo molt, gràcies a tots).

Cuartel/Ardiente: ¿Qué intenta transmitir el poeta con dicha frase?

Petitona: Moltes gràcies, la veritat és que ja estic al 70%. Pel que fa a la foto; no podia ser ningú més........

Vafalungo: Si, de concerts n'hi hauràn més, a l'estat espanyol clar.Espero estar immunitzada a aquest virus i no ser atacada novament.Una abraçada.

A tots, gràcies pels vostres comentaris.

L'hora