Single.

diumenge, 20 de gener de 2008
Uns quants milers de solters encantats de ser-ho, immersos en un estat sense data de caducitat.
Gaudeixen d'independència emocional, no tenen responsabilitats familiars, depenen d'ells mateixos i son flexibles a qualsevol proposta, si és de lleure millor encara.
Sovint ens etiqueten de sibarites, consumidors compulsius i hedonistes.
Les nostres arques ens permeten gaudir de viatges i de capritxets varis.
Segons experts, addictes a les compres per internet i als productes catalogats com a delicatessen (s'hi podrien incloure les cremes hidratants, perfums, alimentació no bàsica, determinats vins i licors, i un llarg etc....).
Necessitats d'oci més elevades, donat que surten més a sopar fora, al cinema, de concerts i espectacles varis. N'hi ha que dediquen el temps lliure a fer esport, d'altres prefereixen la piscina, les passejades per Cadaqués i la fotografia.
Però no tot son avantatges. Els experts manifesten que els hàbits alimentaris dels solters son força dolents i la nostra vida sexual poc satisfactòria, a banda que ens empassem molta televisió.
En part els dono la raó perquè si bé la quantitat de claus és major (en determinats moments), la qualitat d'aquests no és la mateixa que si es tingués parella estable (per raons obvies, i depèn de la parella, clar).Però penso que els sexòlegs no tenen la veritat absoluta, i en aquest tema, no es poden fer extensives aquestes afirmacions a tot el col.lectiu.
El missatge que la societat transmet és que la vida no està preparada per viure sols.I els exemples en son les hipoteques altíssimes i a la vegada indivisibles, no gaudeixen dels 2X1 als viatges, sempre s'acaba llençant menjar.
Una dada curiosa és que el 50% de la població de Berlín viu sola i sense parella estable, i a la resta de ciutats europees la xifra ronda el 30% d'habitatges unipersonals.
Sembla ser que son un nou fenomen social i en constant creixement.

5 comentaris:

Judit Ortiz ha dit...

Hola Laia,
per a mi no és preocupant la nova espècie que està sorgint. Al contrari, tenim l'oportunitat de viure d'acord amb nosaltres mateixos, i no perpetuar relacions mortíferes. Quin preu s'ha de pagar, menjar malament un dia o tenir relacions esporàdiques? Ja menjarem bé l'endemà, i segur que alguna nit trobarem algú sublim al llit.
Vaig ser single, i em va encantar. Ara tot ha canviat, per a millor, és clar!

PD: gràcies per linkar-me!

Babèlia ha dit...

Doncs jo en formo part (i cumplint tots els requisits, eh??)... i n'estic orgullós! És cert tot el que comentes... però diguem que si saps gaudir-ne no és fantàstic, eh??? Tot són etapes... i aquesta s'ha d'aprofitar... malgrat que cada viatge que faig em surt per un ull de la cara!

PetitaCriatura ha dit...

Doncs jo no acabo d'aprendre a ser single, tot i que tot just fa tres mesos que m'hi trobo després de sis anys de relació! Estic totalment d'acord en el tema del menjar, dels claus i dels pisos: la vida no està feta per als solitaris.

Encantada de conéixe't!

EQMEVD ha dit...

Ningú et pren el comandament de la tele, ni es menja la darrera galeta de xocolata, ni deixa la roba bruta pel mig, ni et diu d'anara aveure la seva mare una altra vegada...però no trobes els seus peus calents sota els llençols, ni et porten un frenadol calentet quan tens la grip, ni fas petons de rosca encara que no vagis ben depilada...
una de freda i una de calenta.
el millor és viure cada cosa al seu temps.

Laia ha dit...

Obrir els comentaris d'avui és com tenir un pòker d'asos a les mans.

Em considero afortunada per tenir la vida que he escollit, i intento aprofitar i gaudir de l'etapa que estic visquent actualment.Tot i que en ocasions trobi a faltar algú mirant-me mentres dormo,i que el primer bon dia sigui per a mi.D'altra banda tinc comptabilitzades les existències de galetes de xocolata i no tinc sorpreses.

Elquemaietvaig dir, espero que estiguis millor de les angines.

Petitacriatura, moltissimes gràcies per linkar-me.

Sigorgik, friso per les troballes sublims i les dietes del futur.

Babèlia, jo intento gaudir d'aquesta etapa, i m'agrada. Els viatges........ cars!!!!!.

A tots, moltissimes gràcies pels vostres comentaris.

L'hora