Carta als Reis

divendres, 4 de gener de 2008
Estimats Reis Mags d'Orient:
Aquest any m'he portat bé, no he fet gaires dolenteries (perquè no he tingut l'ocasió de fer-ne més). Ja se m'ha passat l'època de jugar a nines, però si enguany em porteu un nino us ho agrairè. Els que tinc per aqui ja no m'agraden tant com abans, han quedat obsolets i algun d'ells ha ascendit a ninot.M'agradaria que fos original i multifuncional, que em distregui i pugui jugar-hi molt, i em faci riure. Voldria demanar-vos un bitllet d'avió a alguna destinació amb platges paradisíaques, i un altre per Dublin.
Demanar-vos també el cd de Quique González(Averia y redención), sembla ser que el personal de l'Fnac té problemes amb l'stock i les dates d'entrega.
Necessito amb urgència un val per un massatge de xocolata i uns dies a Caldea per oxigenar-me.
Si us quedés en stock el pack de les tres temporades d'Anatomia de Grey m'agradaria tenir-lo al prestatge del menjador.
Voldria un anell de la Tous de diamants i or blanc, us el demano perquè com que és petitet, no tindreu problemes d'espai.
La casa a Ses Caials o S'alqueria la deixaré per l'any que ve, però si em voleu portar parament de la llar tingueu en compte que m'agrada molt de la Perla Gris, fa uns conjunts molt i molt macos.
Si no em podeu portar el que he demanat ratlles més amunt no us preocupeu, és de primera necessitat per a mi i els que m'envolten gaudir de bona salut.
En tinc prou amb compartir el temps amb els meus amics i familiars, i demano viure més a poc a poc, disfrutar de cada moment amb ells.I coneixer-ne de nous, ampliar mires.
M'agradaria que em portessiu un recipient enorme, ple a vessar de paciència, tranquil.litat i d'il.lusions, amb un toc important d'amor.
Us deixaré la porta entreoberta per tal que entreu sense fer soroll, estaré al llit fent-me l'adormida i esperant-vos.
Moltes gràcies i un petó per tots, i fins l'any que ve.

L'hora