Mediocre.

dijous, 19 de novembre de 2009

El cartell no pot ser més explícit.


Em pregunto què amaga la ment de cert individu, que, en veure aquest cartell, es permet escriure això:A posteriori, assegura bé l'obra d'art, i la deixa a l'interior d'un catàleg, que de ben segur serà fullejat per la seva destinatària.

Si per un casual, al començar la teva jornada laboral, trobes al cim de la teva taula el catàleg del "Temporada Alta" que t'havien promès, i en obrir-lo llegeixes una porcada d'aquest calibre, com actuaries?

D'entrada, et quedes perplexa. A continuació penses que potser, si tinguessis a l'oligofrènic al davant, li escopirires a la cara, però després, transcorreguda una estona, consideres que és un insult per a la poesia que s'autoanomeni poeta, i que un escrit tan barroer no mereix ni un sol minut més del meu temps.

Espanta la certesa de tenir un malalt al mateix lloc de treball, que actúa amb total impunitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina decepció descobrir els més baixos instints d'algunes persones, a vegades properes. La mediocritat de l'ésser humà no deixa de sorprendre'ns.
Vet aquí, tot un compendi de la més baixa i barroera pornografia verbal. Potser el seu autor pensava haver creat quelcom especial? Un giny capaç de commoure algú? La veritat és que l'única cosa que genera és repugnància, fàstig i despreci.
No deixis que la mediocritat d'aquest ésser t'afecti el més mínim. No val la pena.
Una abraçada.

Babèlia ha dit...

M'agrada la teva nova imatge! Un petó enorme, bonica!

Josep M. Sansalvador ha dit...

Amb companyies de treball així ...
ja t'ho regalo !
Temporada alta i instints baixos.

Anònim ha dit...

Sorprenent!! definiria l'autor de l'anònim com a persona amb problemes de relacions personals, mesquí, cretí i artisticament parlant no passa d'imitador mediocre o pixatinters idiota.
En fi, desitjo que no sàpigues mai qui és perquè si t'assebentes seria raonable, que no justificable, partir-li la cara.

L'ANÒNIM CONEGUT

Noctiluques ha dit...

ei! No sé com he arribat al teu blog. La paraula "Empordà" suposo... M'hi he passejat una miqueta i no m'he pogut estar de deixar-te unes paraules. M'ha encantat.

Salutacions atramuntanades!

PD: Sí, aquest cartell ha donat molt de què parlar durant aquesta tardor... ;)

L'hora