De vacances!!!!

dimecres, 19 de novembre de 2008


A l'illa a la cerca del sol, de les estones sense fer res. Els massatges a mitja tarda i el vermouth arràn de mar. Desconnectar del fred, les presses i el rellotge. I llençar a mar les agulles comisades i fugir del radi d'acció del ritual, de qualsevol ritual.
9,8,7,6,5,4,3,2,1,0 ..... IGNICIÓ!!!!!!!

10 comentaris:

Cualquiera ha dit...

y a mí que esa foto me suena... Si estás por el paraíso no olvides visitar La Orotava, olvidar que Tenerife tiene seguro de sol, y mirar, desde cualquier punto, las cúpulas, las azoteas, las fachadas y el mar.

Laia ha dit...

En breve estaré allí fotografiando tejados y azoteas, disfrutando de las puestas de sol y DEL MAR. No lo olvidaré, gracias. Descubriré cada rincón de PARAISO, aunque nada mejor que hacerlo acompañado de un autóctono.

Anònim ha dit...

Que vagi mooolt bé!!
Relax and take it easy :)

Jesús M. Tibau ha dit...

bon viatge

bimbonocilla ha dit...

Tens una obligació moral pels qui no tenim vacances: DISFRUTAR-LES TU A TOPE!
Petons i visca el mar i els vermutillus!
Petons guapa!

Anònim ha dit...

Envia'ns una postal !
Gran cuidado, que allò és zona volcànica !

Anònim ha dit...

Quina barra!!! Ens abandones per una mica de sol i platja? (pensant-ho bé jo també ho faria si pugués). No et preocupis pel pis, te'l vigilarem (o te l'ocuparem). Bones vacances i torna molt morena. Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola, des de Lanzarote, amb sol i vent. Salut!

Anònim ha dit...

Quina diferència aquest post amb l'anterior!! Sembla que estàs més animada, no? Quina enveja sana que em fas, ja ens explicaràs com ha anat quan tornis del "parais"!
Apa, a passar-ho tot lo millor que puguis!!!!
Una abraçada :)

Laia ha dit...

Hola a tots, ara des de Comillas-Cantabria. Acabant els darrers dies de vacances, i mentalitzant-me per la tornada a l'empordà. Una abraçada a tots!!!!!!

L'hora